Wie zijn wij?

De bedrijven waarin Bajoli investeert en participeert kenmerken zich door hun unieke vorm van dienstverlening en toewijding aan het bieden van de best passende oplossingen voor hun opdrachtgevers. Veelal zijn die bedrijven actief op het snijvlak van online marketing en recruitment.

Werknemers binnen alle bedrijven hebben verschillende karaktereigenschappen gemeen. Ze zijn ondernemend en professioneel, weten wat er moet gebeuren, steken de handen uit de mouwen en nemen verantwoordelijkheid en eigenaarschap over de aan hun gepresenteerde uitdagingen. Vaak is het pad dat zij nemen nog niet betreden. 

De teams binnen de verschillende bedrijven zijn meestal een mooie afspiegeling van de samenleving. Leeftijd en opleidingsachtergrond zeggen niet zoveel. Minimaal HBO werk en denkniveau is wel de standaard. Het gaat uiteindelijk om de instelling, kennis en de gedrevenheid om binnen de verantwoordelijkheden daadwerkelijk iets neer te zetten om trots op te zijn.

Bajoli vertegenwoordigt samenwerkingen tussen dienstverleners op het snijvlak van online marketing en recruitment. Dat zijn bijvoorbeeld, website en -shopbouwers, specialisten in online en ook social marketing en jobboards, recruitmentspecialisten in de arbeidsbemiddeling, zorg en welzijn, decentrale overheden, reintegratie en verzuim en IT Executive Search, social marketing voor consumentgedreven A-merken en tenslotte een platform voor gratis juridisch advies.

Werken voor Bajoli

"Samenwerken aan de best passende totaaloplossing in de arbeidsbemiddeling!"

Wat wij doen