Consultant werving, selectie en detachering - Matchpartner

Krijg jij energie van het werken met en voor mensen? Ben jij eigenlijk altijd bezig met netwerken en het maken van verbinding? Met het bedenken hoe je jouw vrienden/kennissen/familie/volstrekt vreemden kan helpen aan hun droombaan? Steek je daarbij écht je handen uit je mouwen en ga je dat ook voor ze regelen? Consultants van Matchpartner hebben die eigenschapepn door het bloed stromen. Herken jij je daarin?

Kijk hier wat Matchpartner bijzonder maakt.

Informatie

 • 40 uur
 • HBO
 • Recruitment
 • Matchpartner
 • Leiden

Mooi! Dan is de kans groot dat je die eigenschappen bij Matchpartner kunt inzetten. Dat is als je geinteresseerd bent in het brede spectrum van de zorg of welzijn, de sociale zekerheid of ruimtelijke ordening, re-integratie en verzuim of de commerciele arbeidsbemiddeling zelf.

Matchpartner heeft een gedegen netwerk binnen bovengenoemde segmenten van de arbeidsmarkt. Dat betekent dat je als consultant op een rijdende trein kunt stappen. Jij bent vooral sterk in het opbouwen en uitbouwen van relaties met mensen. Je kandidaat kan immers zo je nieuwe opdrachtgever zijn en andersom. Je komt terecht in een (klein) team van collega's die zowel de passie als het netwerk met je delen. Samenwerking is immers de sleutel tot succes.

Met 'handen uit de mouwen steken', bedoelen wij dat je dagelijks een lijstje met werkwoorden afwerkt. Misschien vind je niet alles even leuk, maar je neemt het voor lief. De voldoening volgt immers uit het behalen van resultaat; het maken van duurzame impact op werkgevers en werknemers.

Functie eisen

Voor Matchpartner zoeken wij professionals die ook nog eens een leuke collega is! Wij maken graag kennis met je als je beschikt over de volgende criteria;

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • affiniteit en/of ervaring in een van de branches waarin wij actief zijn;
 • minimaal 2 jaar commerciële werkervaring;
 • aanpakkersmentaliteit;
 • authenticiteit;
 • emotionele weerbaarheid (humor bijvoorbeeld).

Ons kantoor in Leiden ligt op loopafstand van het station Leiden Centraal. Ook met de auto zijn wij goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Bedrijfsprofiel

Matchpartner is een Werving, Selectie en Detacheringbureau voor ambitieuze professionals. Binnen onze organisatie zijn wij gespecialiseerd binnen de volgende branches:

 • Zorg en Welzijn;
 • Gemeente;
 • Re-integratie en Verzuim;
 • Commerciële Arbeidsbemiddeling.

Verschillende branches die vragen om uiteenlopende benaderingen, met toch één oplossing: de beste match tussen opdrachtgever en werknemer, of tussen project en interimmer realiseren. Ons team bestaat uit 15 gedreven mensen, vaak met een achtergrond in de branche waarvoor zij bemiddelen. Dit zorgt voor veel inhoudelijke kennis en een gemêleerde maar hechte groep.

Bedrijfscultuur

Onze cultuur is open en direct en de lijnen zijn kort. Jouw enthousiasme en harde werk zijn de leidraad en alles is bespreekbaar. Heb je een goed idee? Dan zorgen we er samen voor dat het nog dezelfde dag geregeld wordt!

Als consultant binnen ons team ben je verantwoordelijk voor je eigen toko, je bent als het ware een ondernemer in loondienst. Jij regelt het gehele traject van A tot Z, denk bijvoorbeeld aan het plegen van acquisitie, werven en selecteren van geschikte kandidaten, voeren van intakes en het adviseren en onderhouden van jouw contacten. Hierin krijg je veel vrijheid om jouw branche verder uit te bouwen met zowel klanten als kandidaten. Dit maakt de functie complex en uitdagend.

Om je werk succesvol uit te kunnen voeren word je vanuit Matchpartner goed gefaciliteerd. Zo trappen we af met een gedegen inwerktraject en hebben we een externe coach die altijd voor je klaarstaat. Onze collega’s zijn nieuwsgierig en creatief. Zij willen zowel kandidaat als opdrachtgever goed leren kennen en op zoek gaan naar mogelijkheden die niet altijd direct voor de hand liggen. Zo hard als er gewerkt wordt, zo veel wordt er ook gelachen. Ons team wordt verbonden door humor en directheid en dat zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer, maar ook daarbuiten.

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. Naast een passend salaris, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling hebben wij een zeer aantrekkelijke bonusregeling. Er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van verschillende trainingen en cursussen. Ook op sociaal vlak wordt er veel ondernomen. Voor kerst, sinterklaas en Leids ontzet wordt ieder jaar gezamenlijk iets ondernomen, evenals uitjes, sportsessies, borrels en zelfs een jaarlijks weekend weg. Je komt te werken in een prachtig pand in het hart van Leiden op 3 minuten lopen van het centraal station, ook beschikken wij over voldoende eigen parkeergelegenheid.

Leon Brouwers

Contactpersoon 0654968847 Stuur e-mail