Recruitment Consultant Zorg - Matchpartner

Jij bent een talent in het bij elkaar brengen van mens en organisatie. Daarbij zoek jij voldoening in je werk. Die voldoening haal je bijvoorbeeld uit het waarborgen, verbeteren en of verbeteren van de zorg door de juiste mens op de juiste plek te krijgen. Jij voelt je senang in het brede spectrum van het zorg netwerk. 

Matchpartner is o.a. specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de ouderenzorg. Daarbij hebben we de ambitie om ook andere terreinen te verkennen en te ontginnen. Er ligt wat dit betreft een wereld voor jou open. 

Ben jij arbeidsbemiddelaar in hart en nieren, maar zoek je nog de meest plezierige plek om optimaal te kunnen werken?

Matchpartner probeert een omgeving te creeren die aan die wensen gehoor geeft. Hoe dat werkt vertellen wij je graag wat uitgebreider. Het heeft in ieder geval te maken met plezier in je werk en met je collega's, authenticiteit, respect, vertrouwen, collegialiteit, loyaliteit en resultaatgerichtheid. Meer weten over hoe wij dat "programma" vormgeven? Daarvoor zal je eerst zelf moeten solliciteren.

Informatie

 • 40 uur
 • HBO
 • Recruitment
 • Matchpartner
 • Leiden

In de functie van Consultant Detachering Zorg bij Matchpartner geef je zelf vorm aan alle aspecten van het bij elkaar brengen van arbeidsvraag en aanbod in jouw deelmarkt. Hierbij is het jouw doel om een zo succesvolle en langdurig mogelijke invulling te realiseren; voor de klantrelatie, de gedetacheerde medewerker én voor Matchpartner.  Dat doe je via het:

 • ontwikkelen en uitvoeren van een marktbewerkingsplan binnen de zorg- & welzijnbranche;
 • opzetten van samenwerkingsverbanden met bestaande en nieuwe klanten en kandidaten;
 • koppelen van de competenties, wensen en ervaringen van kandidaten aan de vraag van je opdrachtgevers;
 • coachen en begeleiden van jouw gedetacheerde medewerkers op lopende projecten;
 • creëren van nieuwe commerciële kansen dankzij jouw visie en strategische marktbewerking;
 • leveren van een constructieve bijdrage aan de doelstellingen van Matchpartner

Consultants van Matchpartner geven op dagelijkse basis de volgende werkwoorden gestalte: inventariseren, schrijven, positioneren, zoeken, vinden, benaderen, bereiken, informeren, enthousiasmeren, werven, interviewen, selecteren, introduceren, adviseren, begeleiden, onderhandelen, closen.

Bedrijfsprofiel

Heb jij gevoel bij het zo goed mogelijk op elkaar aanpassen van de openbare ruimte op de samenleving? Ben jij in dat speelveld liever bezig met mensen dan met het proces van spelregels en de planmatige benutting van het publiek domein?

Matchpartner is kwaliteitsspeler als het gaat om de arbeidsbemiddeling binnen Ruimte, Infra en Recht (Ruimtelijke Ordening).

Matchpartner is een Werving, Selectie en Detacheringbureau voor ambitieuze professionals. Binnen onze organisatie zijn wij gespecialiseerd binnen de volgende branches:

 • Zorg en Welzijn;
 • Gemeente;
 • Re-integratie en Verzuim;
 • Commerciële Arbeidsbemiddeling.

Verschillende branches die vragen om uiteenlopende benaderingen, met toch één oplossing: de beste match tussen opdrachtgever en werknemer, of tussen project en interimmer realiseren.

Ons team bestaat uit 15 gedreven mensen, vaak met een achtergrond in de branche waarvoor zij bemiddelen. Dit zorgt voor veel inhoudelijke kennis en een gemêleerde maar hechte groep.

Bedrijfscultuur

Onze cultuur is open en direct en de lijnen zijn kort. Jouw enthousiasme en harde werk zijn de leidraad en alles is bespreekbaar. Heb je een goed idee? Dan zorgen we er samen voor dat het nog dezelfde dag geregeld wordt!

Als consultant binnen ons team ben je verantwoordelijk voor je eigen toko, je bent als het ware een ondernemer in loondienst. Jij regelt het gehele traject van A tot Z. Wij geloven dat acquisitie doen beter gaat als je in een warm of lauw bad stapt. Vandaar dat wij graag samenwerken in het bereiken van onze doelstellingen. Hierin krijg je veel vrijheid om jouw branche verder uit te bouwen met zowel klanten als kandidaten. Dit maakt de functie complex en uitdagend.

Om je werk succesvol uit te kunnen voeren word je vanuit Matchpartner goed gefaciliteerd. Zo trappen we af met een gedegen inwerktraject en hebben we een externe coach die altijd voor je klaarstaat.

Onze collega’s zijn nieuwsgierig en creatief. Zij willen zowel kandidaat als opdrachtgever goed leren kennen en op zoek gaan naar mogelijkheden die niet altijd direct voor de hand liggen.

Zo hard als er gewerkt wordt, zo veel wordt er ook gelachen. Ons team wordt verbonden door humor en directheid en dat zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer, maar ook daarbuiten.

Arbeidsvoorwaarden 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. Naast een passend salaris, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling hebben wij een zeer aantrekkelijke bonusregeling.

Er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van verschillende trainingen en cursussen.

Ook op sociaal vlak wordt er veel ondernomen. Voor kerst, sinterklaas en Leids ontzet wordt ieder jaar gezamenlijk iets ondernomen, evenals uitjes, sportsessies, borrels en zelfs een jaarlijks weekend weg.

Je komt te werken in een prachtig pand in het hart van Leiden op 3 minuten lopen van het centraal station, ook beschikken wij over voldoende eigen parkeergelegenheid.

 

Leon Brouwers

Contactpersoon 0654968847 Stuur e-mail